Program de loialitate

Programul de fidelizare prin carduri de membru al TRIBUTE

Cardul de membru TRIBUTE asigura accesul in programul de fidelizare TRIBUTE. Acest card reprezinta primul pas in obtinerea beneficiilor de membru privilegiat al clubului TRIBUTE.

Fiindca ne ajutati sa crestem acest business, noi intelegem sa va rasplatim. In consecinta va multumim pentru fidelitate printr-un program menit sa corespunda exigentelor dvs. Pentru a putea profita de avantajele acestui program, pentru inceput va rugam sa completati formularul disponibil la cerere in clubul TRIBUTE. Cardul dvs. se va emite in maxim 14 zile si va disponibil in locatiile TRIBUTE. Cardul este personal, dar si transmisibil. Cu el veti putea aduna puncte cand il prezentati unui reprezentant TRIBUTE alaturi de nota de plata si beneficia de acces exclusiv la promotiile si evenimentele TRIBUTE destinate clientilor sai cei mai fideli. Pentru ca dorim sa ne cunoastem mai bine, ca relatia noastra impreuna sa poata evolua mai departe.

Cum functioneaza acest program de fidelizare? Posesorii de card TRIBUTE vor primi reduceri la fiecare nota de plata, dupa cum urmeaza:

 

Program de loialitate

  1. TRIBUTE SILVER
  2. TRIBUTE GOLD
  3. TRIBUTE PLATINUM

TRIBUTE SILVER
Posesorii cardului TRIBUTE care au depasit plafonul de 1500 de euro (in echivalent LEI), intra automat in posesia Cardului TRIBUTE SILVER, care aduce o reducere de 5%, din fiecare nota de plata, pe intreaga perioada de valabilitate a cardului.
Perioada standard de valabilitate a cardului de membru TRIBUTE SILVER este de un an calendaristic.

TRIBUTE GOLD
Posesorii cardului TRIBUTE care au depasit plafonul de 5000 de euro (in echivalent LEI) intra automat in posesia Cardului TRIBUTE GOLD, care aduce o reducere de 10%, din fiecare nota de plata, pe intreaga perioada de valabilitate a cardului. In acelasi timp, posesorii cardului TRIBUTE GOLD beneficiaza, o data pe an, la alegerea lor, (de exemplu de ziua lor de nastere) de o reducere suplimentara de 10% la o singura nota de plata. Reducerea se cumuleaza cu reducerea uzuala.
Perioada standard de valabilitate a cardului de membru TRIBUTE GOLD este de un an calendaristic.

TRIBUTE PLATINUM
Posesorii cardului TRIBUTE care au depasit plafonul de 12.000 de euro (in echivalent LEI) intra automat in posesia Cardului TRIBUTE PLATINUM, care aduce o reducere de 20%, din fiecare nota de plata, pe intreaga perioada de valabilitate a cardului. In acelasi timp, posesorii cardului TRIBUTE PLATINUM beneficiaza, de doua ori pe an, la alegerea lor, (de exemplu de ziua lor de nastere) de o reducere suplimentara de 10% la o singura nota de plata. Reducerea se cumuleaza cu reducerea uzuala.
Perioada standard de valabilitate a cardului de membru TRIBUTE PLATINUM este de un an calendaristic.

Nota (Program de Loialitate)

Nota:

Posesorul cardului de fidelitate trebuie sa anunte de la inceput ca detine un card TRIBUTE si sa il prezinte inainte de efectuarea platii, pentru a putea beneficia de reducere. Pe langa obtinerea de reduceri, cardul TRIBUTE permite accesul la promotiile TRIBUTE dedicate exclusiv posesorilor de card, precum si la orice alte oferte speciale si concursuri organizate de TRIBUTE in exclusivitate pentru membrii sai fideli.

Sistemul de gestiune al plafoanelor si al reducerilor este centralizat informatic.

Emiterea cardurilor este gratuita. Acest program de fidelizare se aplică pentru note de plată valabile pentru consumul individual şi în grup de maxim 50 de persoane. Click aici pentru a citi REGULAMENTUL.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. KCV ENTERTAINMENT S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este eliberarea cardurilor de membru.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru eliberarea cardurilor de membru. Refuzul dvs. determină neeliberarea cardurilor de membru.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa punctului de lucru din Calea Victoriei, nr. 118, sector 1, Bucuresti ( in atentia conducerii ). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Cautare in Site

Newsletter

Urmareste-ne

FII FANUL NOSTRU PE FACEBOOKEvenimente trecute

Europa FM Live with Chivalry urban